17.05.2023 жылы Мектептегі тамақтану сапасына мониторинг жүргізілді. Тағамдардың температуралық режимі, тағамның сапасы, бөліктердің толықтығы, ас блогының жағдайы, оқушылардың тамақтану кестесінің болуы, дайындалған мәзір тағамдарының сәйкестігі тексерілді. Комиссия мүшелері мектеп асханасында тамақтануды ұйымдастыру оқушылардың денсаулығын сақтауды, калория мен тепе-теңдікті ескере отырып, сапалы ыстық тамақтануды қамтамасыз ететінін, тамақтану мәдениеті мен өзіне-өзі қызмет көрсету дағдыларын қалыптастыратынын атап өтті.
#оқуағарту#3школащучинск#4токсан # туғанөлкем
@burabayoo
@@akmoedu
@burabay_audanynyn_akimdigi
@burabay_audanynyn_akimdigi
@@арман_щучинск
@aqmolaedu
@@Гүлсара.арманбекқызы
@@Гүлнара.бикбулатова
@@төлегенов_жангелді
@@aset_muzdybaev